Осіннє тепло в чашці: 5 напоїв для затишних вечорів<p>УНН зібрав ТОП 5 рецептів теплих напоїв для осені, які створять затишок та піднімуть настрій у прохолодну погоду.</p>
Осіннє тепло в чашці: 5 напоїв для затишних вечорів<p>УНН зібрав ТОП 5 рецептів теплих напоїв для осені, які створять затишок та піднімуть настрій у прохолодну погоду.</p>
З настанням прохолодної погоди особливо цінуються теплі, ароматні напої. УНН зібрав ТОП 5 рецептів від гарбузового латте до яблучного сидру, які створять затишок і піднімуть настрій у будь-який осінній день.
Гарбузовий латте з корицеюТеплий і ароматний напій із гарбуза створює затишну осінню атмосферу та ідеально підходить для того, аби розслабитися після довгого дня.
Інгредієнти (на 2 порції):У каструльці нагріти молоко з гарбузовим пюре і спеціями, не доводячи до кипіння. Збити суміш віничком до утворення піни. Додати еспресо та підсолодити за смаком. Подавати гарячим, посипавши трохи кориці зверху.
Чай з імбирем, лимоном та медомПряний та зігріваючий напій, який підтримує імунітет восени.
Інгредієнти (на 2 порції):Імбир нарізати тонкими пластинками та заварити у воді 5–7 хвилин. Додати сік лимона та мед, добре перемішати. Настоювати ще 2 хвилини й подавати гарячим.
Яблучний безалкогольний сидр із прянощамиСолодкий та пікантний напій з ароматом кориці та гвоздики чудово підійде для сімейних вечорів або посиденьок із друзями.
Інгредієнти (на 4 порції):Налити яблучний сік у каструлю, додати спеції та підігріти на середньому вогні, не доводячи до кипіння. Дати настоятися 5 хвилин. Підсолодити медом або цукром за смаком. Подавати гарячим у чашках.
Какао з маршмеллоу та корицеюСолодке і зігріваюче какао з ароматною корицею - справжній амбасадор осінніх вечорів за переглядом фільмів.
Інгредієнти (на 2 порції):Молоко нагріти, додати какао і цукор, добре розмішати до однорідної консистенції. Розлити у чашки, додати маршмеллоу. Додати трохи кориці та подавати гарячим.
Трав’яний настій з шипшини та ягід чорноплідної горобиниКорисний, вітамінний напій, який допомагає зміцнити імунітет восени та підходить для щоденного вживання.
Інгредієнти (на 2 порції):Ягоди залити окропом і настоювати 10–15 хвилин під кришкою. Процідити напій через сито. Підсолодити медом і подавати гарячим.
Источник: УНН