5 класичних пуншів для Гелловіну: зігрійтеся та налаштуйтесь на атмосферу свята<p>УНН пропонує п'ять рецептів алкогольних коктейлів для Гелловіну: від гарбузового до шоколадного, ідеальних для вечірки з друзями. Приготуйте їх вдома, щоб додати атмосферності святкуванню.</p>
5 класичних пуншів для Гелловіну: зігрійтеся та налаштуйтесь на атмосферу свята<p>УНН пропонує п'ять рецептів алкогольних коктейлів для Гелловіну: від гарбузового до шоколадного, ідеальних для вечірки з друзями. Приготуйте їх вдома, щоб додати атмосферності святкуванню.</p>
Гелловін стає особливо атмосферним, коли в домі пахне пряними, гарячими пуншами. УНН підготував добірку з п’яти класичних алкогольних коктейлів, які легко приготувати вдома: від гарбузового до шоколадного - ідеально для вечірки з друзями та близькими.
Класичний гарбузовий пуншІнгредієнти (на 4 порції):
Спосіб приготування
У каструлі змішайте гарбузове пюре з апельсиновим соком і спеціями. Нагрійте на середньому вогні, постійно помішуючи, поки суміш не стане гарячою, але не кип’ятіть. Додайте ром або бурбон і мед/цукор за смаком. Розлийте по чашках, прикрасьте апельсиновими дольками та паличками кориці.
"Кривавий" пуншІнгредієнти (на 4 порції):
Спосіб приготування:
У глибокій мисці змішайте гранатовий та апельсиновий сік. Додайте ром або коньяк і ягоди. Якщо бажаєте холодний варіант - додайте лід. Розлийте по склянках, прикрасьте апельсиновими дольками.
Яблучний гарячий пунш з ромомІнгредієнти (на 4 порції):
Спосіб приготування
Налийте яблучний сік у каструлю, додайте палички кориці, гвоздику та шматочки яблука. Нагрійте на середньому вогні 5–7 хвилин, не доводячи до кипіння. Додайте ром та мед. Розлийте по чашках, можна прикрасити шматочком яблука та паличкою кориці.
Темний шоколадний коктейль із віскіІнгредієнти (на 2 порції):
Спосіб приготування
Приготуйте гарячий шоколад. Додайте віскі та щіпку кайенського перцю. Перелийте в чашки, зверху додайте збиті вершки та шоколадну стружку.
Гарячий імбирно-апельсиновий пунш із брендіІнгредієнти (на 4 порції):
Налийте апельсиновий сік у каструлю, додайте імбир, корицю і гвоздику. Нагрійте 5–7 хвилин на середньому вогні. Зніміть з вогню, додайте бренді. Розлийте по чашках і прикрасьте апельсиновими дольками.
Источник: УНН
